MAASHEES
Wonen in Maashees is bijzonder. Ons gemeenschapsgevoel is letterlijk verbeeld in het kunstwerk Troon bij de vijver. Een troon van, voor en door Maashees. Dit kwam in de plaats voor het gestolen, bronzen beeld, dat tot dusver ons prachtige vijverpark midden in het dorp gesierd had. Met z’n allen hebben we het letterlijk steentje voor steentje opgebouwd en het voelt nu ook van ons allemaal. Natuur hebben we in overvloed. Zo liggen de Maas en Landgoed Geijsteren op loopafstand en aan de overkant van de Maas het nationaal Park Maasduinen.  We hebben o.a. een basisschool, sporthal en gemeenschapshuis (Plein 27). In Venray ben je in iets meer dan 10 minuten, Venlo binnen een half uur en Nijmegen in ruim een half uur.


 

HUREN

Woningcorporatie “Wonen Vierlingsbeek”

In Maashees zijn er sociale huurwoningen te huren bij de woningcorporatie  “Wonen Vierlingsbeek”.

Wonen Vierlingsbeek is een kleine woningcorporatie ten zuiden van Boxmeer en ten noorden van Venray en verhuurt ongeveer 500 sociale huurwoningen in Vierlingsbeek, Overloon, Maashees, Holthees, Vortum-Mullem en Groeningen. Aantal huurwoningen in Maashees van ‘Wonen Vierlingsbeek’ is 45.

 

Inschrijven

Bent u op zoek naar een huurwoning in Maashees? Zorg er dan voor dat u staat ingeschreven bij “Wonen Vierlingsbeek”. Meer informatie over inschrijven leest u in de folder inschrijven of download direct een inschrijfformulier. U kunt dit formulier ook afhalen of invullen bij het kantoor Wonen Vierlingsbeek. Online inschrijven is op (nog) niet mogelijk. Heeft u hulp nodig bij het inschrijven of wilt u een inschrijfformulier en folder per post ontvangen? Neem dan contact op met “Wonen Vierlingsbeek.

 

KOPEN

Het is natuurlijk ook mogelijk een woning te kopen. Er is een gevarieerd aanbod aan koopwoningen beschikbaar. Deze kunt u inzien op diverse websites. Via de link hieronder komt u direct bij het woningaanbod in Maashees.

Koopwoningen Maashees

Funda

Jaap


 

Bouwkavels

Zie hier voor bouwkavels in Maashees.


 

Gemeente Land van Cuijk lanceert het online woonplatform

Tegelijk met de start van de nieuwe gemeente Land van Cuijk, werd ook het online woonplatform  www.landvancuijkwoont.nl  ontwikkelt.

Het platform geeft een overzicht van het woningaanbod op het gebied van nieuwbouwprojecten, kavels en herontwikkelingsprojecten in de gemeente Land van Cuijk.

Het platform is op dit moment al gevuld met ongeveer 100 projecten, uit de 33 kernen die de gemeente rijk is.

Zie hier persbericht_-_www_landvancuijkwoont_nl